Curacao top 10 - de beste tips voor een geslaagde vakantie op Curacao

Curaçao top 10 / vakantie / bespaar geld op je hotel

 home vakantie op Curaçao links cookiebeleidcontact 

stranden

leuke hotels

Jan Thiel Baai

Willemstad

Klein Curaçao

landhuizen

watersport

bezienswaardigheden

Mambo Beach

excursies

 
TIP: auto huren
 
TIP: winterzon op Curaçao
 
TIP: Curaçao aanbiedingen
 
meer Curaçao vakantietips

BESPAAR GELD OP JE HOTEL OP CURAÇAO

Vind je het niet zonde om teveel te betalen voor je hotelkamer, appartement of gastenverblijf op Curaçao? Natuurlijk wil je niet teveel betalen voor je accommodatie op Curaçao. Het zoeken naar de beste prijzen is vaak niet zo eenvoudig als het lijkt. Je zou denken dat het door internet allemaal veel gemakkelijker zou zijn om de goedkoopste kamers op een eiland als Curaçao te vinden, maar in de praktijk valt dat vaak nog zwaar tegen. Zo bieden de touroperators slechts een deel van alle accommodaties op Curaçao aan. Er zijn veel leuke hotels en appartementen op Curaçao die je rechtstreeks of via een boekingssite kunt boeken.

Prijzen vergelijken
Als je handmatig gaat zoeken dan ben je al snel vele uren kwijt. Daarnaast zijn er naast de prijs vaak ook nog andere criteria van belang zoals locatie, faciliteiten, comfort en de ervaringen van klanten met de betreffende accommodatie. Het is bijna onbegonnen werk om de beste aanbieding eruit te pikken. Je zult immers tientallen sites af moeten struinen. Toch loont het om niet zomaar lukraak via een vertrouwde hotelboekingssite je kamer te boeken zonder eerst verder te kijken. Soms heeft een andere site net voor dat hotel en die nacht(en) een goede deal waardoor dezelfde kamer zomaar tot tientallen procenten goedkoper is. Uit ervaring kunnen we vertellen dat dit gebeurt. Laat je ook niet meteen bang maken door een melding "beslis snel: dit is de laatste kamer" of iets dergelijks.

Zo vind je de beste prijzen
Je hoeft tegenwoordig helemaal niet meer zelf de prijzen te vergelijken. Dat doet de site Trivago al voor jou. Trivago zoekt voor jou in het actuele aanbod van inmiddels meer dan honderd hotelboekingssites, waardonder bekende sites zoals Booking.com, Hotels.com, Expedia, HRS en Amoma. Ook pakt Trivago de kamerprijzen mee van de officiële sites van hotels, pensions, appartementen en andere accommodaties. In één oogopslag zie je de beste prijs per kamer van alle accommodaties. Je betaalt zo nooit teveel voor je kamer.

Vind hier de laagste prijzen voor hotelkamers en appartementen in Curaçao via Trivago
 

Curaçao bezienswaardigheden Curaçao voor beginners alles over Curaçao Curaçao fotoreportage Curaçao tips